Samenwerking

PRIVÉTRAINING

Samenwerking tussen 3 hondenscholen

Met Thuis Honderwijs kom ik bij jou aan huis om de training te geven. Deze persoonlijke aanpak zorgt ervoor dat jouw hond in zijn eigen vertrouwde omgeving kan leren. We werken samen aan basiscommando’s, gehoorzaamheid en we versterken de band tussen jou en jouw hond. Thuis Honderwijs is mogelijk voor alle levensfases; of het nu gaat om basisvaardigheden voor je pup, het trainen van een puber of het verbeteren van de levenskwaliteit van de seniore hond. 

 

Er zijn twee mogelijkheden voor de inhoud van de privétraining(en): een standaard trainingsopbouw (zoals ik in de groepscursussen aanbied) of persoonlijk trainingsprogramma (dat we samen opstellen). Wat je ook kiest, de training wordt altijd afgesteld op het niveau van baas en hond.

 

Ben je benieuwd hoe Thuis Honderwijs kan aansluiten bij jullie persoonlijke behoeften? Neem contact op om te ontdekken wat de mogelijkheden zijn.

sok

Voordelen van Thuis Honderwijs

Met Thuis Honderwijs krijg je…

Benodigdheden

Om Thuis Honderwijs te kunnen volgen heb je het volgende nodig…

Standaard

Hier kun je kiezen uit de cursus Pup, Puber, Basis of Gevorderde of een van de Werklessen. Deze cursuspakketten hebben dezelfde inhoud als de groepscursussen, maar worden één-op-één bij jou thuis gegeven! De inhoud van de cursussen Pup en Puber verschilt, omdat er per levensfase specifieke oefeningen en vaardigheden worden behandeld.

Let op: dit is een trainingscursus en géén gedragstherapie.

Lees meer over de inhoud van de verschillende cursussen bij het cursusaanbod. Dezelfde inhoud wordt bij jou thuis behandeld. Bij Thuis Honderwijs wordt de lesstof van De Welpen Wacht toegevoegd aan de lessen van Pup.

AANTAL LESSEN

Pup: 8 lessen
Puber: 8 lessen
Basis: 8 lessen
Gevorderde: 8 lessen
Werklessen: 3 tot 6 lessen per onderdeel, te vinden op de pagina van de betreffende Werkles
Extra lessen: in overleg mogelijk

DATA & KOSTEN

€320,-
Extra lessen €45,-

INSCHRIJVEN

Neem contact op om lessen voor Thuis Honderwijs in te plannen

Op maat

Samen maak ik met jou een cursusprogramma dat aansluit bij jouw persoonlijke wensen en de behoeften van jouw hond. Voor iedere baas en hond zijn nuttige en leuke trainingsprogramma’s te bedenken. De hoeveelheid lessen is individueel te bepalen en de inhoud wordt op maat gemaakt.

Let op: dit is een trainingscursus en geen gedragstherapie.

Moeten de basiscommando’s worden aangeleerd, ben je bezig met socialisatie of wil leren over zindelijkheidstraining? Voor iedere pup zijn deze vaardigheden van belang.

Heb je behoefte aan verfijning van bekende oefeningen, wil je het gehoorzaamheidsrepertoire uitbreiden of maak je een start met het aanleren van leuke kunstjes? Ook met deze wensen kunnen we aan de slag met trainingen thuis.

Neem contact op voor meer informatie over het maken van een cursus op maat voor jou en jouw hond.

Instroom in Basis is mogelijk na de cursus Puber. Vervolgens kun je verder met Gevorderde.

AANTAL LESSEN

Naar eigen wens

INSCHRIJVEN

Neem contact op om lessen voor Thuis Honderwijs in te plannen​

 

DATA & KOSTEN

€50 per les

VRAGEN?

Neem gerust contact op voor meer informatie of maak een afspraak om een keertje te komen kijken.