De Experts

De puntjes op de I.

Hier bouw je voort op de basis die eerder gelegd is en worden de oefeningen geleidelijk aan meer complex. De focus ligt op het vergroten van afstand, tijd en het combineren van oefeningen. Ook zul je kennismaken met een shaping, een techniek uit de clickertraining, waarbij de hond zelfstandig mag gaan nadenken.

In De Pioniers ga je een stapje verder dan de basisoefeningen. Je gaat de oefeningen verlengen in duur, je leert de honden aan de voet te gaan zitten en zowel links als rechts van jou te lopen. Impulsbeheersing wordt steeds meer op de proef gesteld met allerlei smakelijke en fantastisch leuke afleidingen. De vaardigheden die de hond hierbij ontwikkelt zijn essentieel voor meer gevorderde gehoorzaamheidsoefeningen.

Je maakt een start met op afstand werken waardoor het vertrouwen tussen jou en jouw weer een stap vooruit zet. 

Je leert de hond oefeningen aan op afstand of zelfs uit het zicht! De oefeningen met een target worden uitgebreid en gecombineerd, zodat jouw hond bijvoorbeeld direct gaat liggen wanneer je hem op afstand naar zijn kleedje stuurt. 

Bij De Experts wordt trainen met afleiding écht een stapje hoger getild. In een geleidelijke opbouw worden er steeds meer en moeilijkere afleidingen toegevoegd om uiteindelijk een uitdagend leave-it-parcours af te leggen.

Een belangrijk onderdeel van De Experts is het leren shapen en vangen van gewenst gedrag. Honden leren hierbij door middel van stapsgewijze beloning complex gedrag aan. Dit stimuleert niet alleen hun creativiteit en probleemoplossend vermogen, maar bouwt ook zelfvertrouwen op bij de hond! Timing, oog voor detail en geduld bij de eigenaar worden met shaping verfijnd. 

De Experts is bedoeld voor honden en eigenaren die al een (stevige) basis hebben en klaar zijn voor de volgende uitdaging. Samen werk je aan een nog sterkere band met jouw hond en jullie leren elkaar te vertrouwen.

Inhoud van de cursus

Bij De Experts leer je…

Benodigdheden

Om deel te kunnen nemen aan De Experts heb je nodig…

Tijd & Tarief

Op dit moment wordt de De Pioniers alleen als Thuis Honderwijs aangeboden. Er is nog geen groepscursus.

€200,-

De Experts | Thuis Honderwijs

5 lessen aan huis

€45,-

De Experts | Thuis Honderwijs

Extra les aan huis

Tijd & Tarief

Op dit moment wordt de De Experts alleen als Thuis Honderwijs aangeboden. Er is nog geen groepscursus – deze wordt wel verwacht.

€200,-

De Experts | Thuis Honderwijs

5 lessen aan huis

€45,-

De Experts | Thuis Honderwijs

Extra les aan huis

Aantal

5 lessen Thuis Honderwijs

Daarna zijn extra losse les(sen) mogelijk in overleg

Duur

45 minuten

Data

Flexibel

Inschrijven

Mogelijk na afronding van De Pioniers

Met trainingservaring kun je hier in overleg direct starten

Kies voor een training Op Maat bij Thuis Honderwijs of ga verdiepend aan de slag in de Werkles Clickertraining

Doorstroommogelijkheden

VRAGEN?

Neem gerust contact op voor meer informatie of maak een afspraak om een keertje te komen kijken.

Contactgegevens

© Honderwijs

Emma Haring

kvk 91769787