De Verkenners

Een fijne start voor jouw hond.

Geef jouw puppy een goede start bij De Verkenners! In deze kleinschalige puppygroep van 5 honden, behandelen we zowel essentiële basisvaardigheden als waardevolle opvoedingstips. Onderwerpen zoals begroetingen, hondentaal en spel komen hier aan bod. Deze cursus biedt niet alleen training, maar ook levenslessen die cruciaal zijn voor de ontwikkeling van jouw hond. 

Je hebt jouw pup nu een paar dagen in huis en jullie raken aan elkaar gewend. Het nieuwe dag- (en nacht?!)ritme begint langzaam vormt te krijgen. Je zult merken dat je bepaalde wensen hebt voor het nieuwe leven met een hond en je loopt mogelijk tegen dingen aan waar je vooraf niet aan had gedacht.  

Bij De Verkenners leer je niet alleen jouw hond omgaan met nieuwe dingen, maar leer je ook hoe mensen op een vriendelijke manier kunnen omgaan met jouw hond. Oefen met het lezen van lichaamstaal, zodat je beter kunt begrijpen hoe jouw hond zich voelt en wat hij nodig heeft. 

Door middel van positieve bekrachtiging met beloningen zoals voertjes en spel zorg je voor een plezierige en veilige leeromgeving. Werk met jouw hond aan het opbouwen van zelfvertrouwen en het ontwikkelen van een stabiel en fijn karakter.

Puppy’s zijn welkom vanaf 8 weken oud, maar gun jouw pup eerst een aantal dagen thuis om even te wennen.

Inhoud van de cursus

In De Verkenners leer je ….

Benodigdheden

Om deel te kunnen nemen aan De Verkenners heb je nodig…

Tijd & Tarief

De cursus wordt gegeven op woensdagavond. Het zijn 8 opeenvolgende lesweken, tenzij anders vermeld. De lessen duren 45 minuten. Er staat per startdatum aangegeven of er inschrijving mogelijk is of dat de cursus volgeboekt is.

€195,-

De Verkenners

8 lessen

Aantal

8 lessen

Duur

45 minuten

Startdata

Woensdag 21 augustus 1845u

Woensdag 16 oktober 1845u (muv 30 oktober)

Inschrijven

Vanaf 8 weken oud (+ een paar dagen thuis kunnen wennen)

Doorstromen kan vanuit De WelpenWacht

Vanuit De Verkenners kun je doorstromen naar De Avonturiers (pubers). Je kunt ook verdiepend aan de slag in de Werkles Clickertraining

Doorstroommogelijkheden

VRAGEN?

Neem gerust contact op voor meer informatie of maak een afspraak om een keertje te komen neuzen.

Contactgegevens

© Honderwijs

Emma Haring

kvk 91769787