Clickertraining

Actie, click, voertje!

In deze Werkles zul je bekend raken met de clicker en zul je meester worden in timing, positieve bekrachtiging en het lezen van jouw hond. Een clicker (of clickerwoord) kan exact het moment vangen waarop je het gewenste gedrag van de hond ziet. Met een voertje of met spel wordt vervolgens de échte beloning gegeven. 

De oefeningen worden aangepast op het niveau van hond en baas. Er kunnen zowel (aanvullende) basisoefeningen gedaan worden als oefeningen waarbij de hond zélf moet nadenken over wat er van hem gevraagd wordt. Bij dit laatste zal de hond stapje voor stapje beloond worden voor het gedrag dat je uiteindelijk wilt zien. Dit wordt shaping genoemd. Shaping geeft een hond meer zelfvertrouwen en geeft de baas de kans om te zien wat zijn hond in huis heeft.

Bij aanvang van de Werkles Clickertraining ontvang je een eigen clicker, maar je leert ook werken met een clickerwoord of markeerwoord. Beide hebben een eigen voordeel…!

Aantal

1 workshop

Duur

2 uur

Data

Zondag 1 september // 1400u

Zondag 6 oktober // 1400u

Inschrijven

Mogelijk voor alle honden vanaf 12 weken oud

Ook als Thuis Honderwijs te volgen

Inhoud van de Werkles

Bij Clickertraining leer je…

Benodigdheden

Om deel te kunnen nemen aan Clickertraining heb je nodig…

€65,-

Werkles Clickertraining

Eenmalige workshop

Tijd & Tarief

De Werkles wordt op variabele dagen en tijden gegeven. Hieronder vind je de geplande Werklessen. Er staat per datum aangegeven of er inschrijving mogelijk is of dat de Werkles volgeboekt is. De Werkles duurt 2 uur, inclusief een pauze van 20 minuten zodat jij en jouw hond even kunnen ontspannen. 

€65,-

Werkles Clickertraining

Eenmalige workshop

Als je enthousiast bent over Clickertraining kun je verder met Thuis Honderwijs. Ik kom bij jou aan huis verder oefenen. Met deze één-op-één training gaan we verder met oefeningen die jij leuk of handig vindt. Ben je geïnteresseerd in een langer trainingstraject? Kies dan uit Cursussen van Welpje tot Expert.

Vervolg

VRAGEN?

Neem gerust contact op voor meer informatie of maak een afspraak om een keertje te komen kijken.

Contactgegevens

© Honderwijs

Emma Haring

kvk 91769787