De Avonturiers

Ga samen het avontuur aan.

Leer omgaan met de eigenwijsheid van de puberende hond. De pubertijd is een cruciale fase waarin de hond zich mentaal en fysiek enorm ontwikkelt. Met de juiste liefdevolle begeleiding en een handje vol humor komen jullie samen deze uitdagende periode door.

Er worden onderwerpen behandeld zoals impulsiviteit, zelfvertrouwen, belasting-belastbaarheid en de invloed van hormonen. Ook zullen we de term ‘dominantie’ eens goed onder de loep nemen en zul je leren dat veel gedachten hierover onjuist zijn.

Er wordt veel aandacht besteed aan het lezen van hondentaal, met als doel de interactie tussen mens-hond en hond-hond de goede weg zal inslaan. Daarnaast komen praktische zaken zoals loopsheid en groei aan bod. 

Bij de Avonturiers krijg je praktische tips en training om jouw hond tijdens de pubertijd te begeleiden. In deze groep van maximaal 5 honden leer je omgaan met puberproblemen zoals grotere afleidbaarheid door hormonen en drang om de neus achterna te gaan. De puberhond aan de andere kant van de lijn is niet bewust tegendraads, maar stelt tijdelijk andere prioriteiten.

Geduld en humor zijn twee magische woorden. Bij De Avonturiers ontdek je hoe leuk en lonend het kan zijn om samen door deze bijzondere fase te navigeren. De puberhond verdient de kans om uit te groeien tot een stabiele en tevreden hond.
Hondentraining-Hondenschool-Puppycursus-Regio-Leiden

Inhoud van de cursus

Bij De Avonturiers leer je…

Benodigdheden

Om deel te kunnen nemen aan De Avonturiers heb je nodig…

Hondentraining-Hondenschool-Puppycursus-Regio-Leiden

€150,-

Spaanse-Waterhond-Hondentraining-Hondenschool-Puppycursus-Regio-Leiden

De Avonturiers

8 lessen

Lesdagen

De cursus wordt gegeven op woensdagavond. Het zijn 8 lessen, waarbij er in de schoolvakanties 1 of 2 weken worden overgeslagen. De lessen duren 45 minuten.

Startdata

16 en 23 oktober

6, 13, 20 en 28 november

4 en 11 december

18 december

8, 15, 22 en 29 januari

5, 12 en 19 februari

5, 12, 19 en 26 maart

2, 9, 16 en 23 april

Aantal

8 lessen

Duur

45 minuten

Inschrijven

Vanaf 6 maanden oud

Pubercursus

Op Avontuur!

Vanuit De Avonturiers kun je doorstromen naar De Pioniers. Je kunt ook verdiepend aan de slag in de Werkles Clickertraining

Doorstroommogelijkheden

Hondentraining-Hondenschool-Puppycursus-Regio-Leiden

VRAGEN?

Neem gerust contact op voor meer informatie of maak een afspraak om een keertje te komen kijken

Contactgegevens

Hondentraining-Hondenschool-Puppycursus-Regio-Leiden

© Honderwijs

Emma Haring

kvk 91769787

Hondentraining-Hondenschool-Puppycursus-Regio-Leiden